free bootstrap themeUndervisning på dina villkor

Har tidigare svenskundervisning inte levt upp till dina förväntningar? Med innovativ språkcoaching slipper du de problem som många upplever i traditionell språkundervisning.  

Vad är språkcoaching? Språkcoaching är en ny form av undervisning där  kommunikation står i fokus. Din språkcoach erbjuder dig som student precis de verktyg du behöver för att kunna utveckla dina språkkunskaper, varken mer eller mindre. Undervisningen anpassas efter dina behov för att du ska kunna uppnå maximal språkutveckling på ett effektivt sätt. 

Varför anlita en språkcoach? Att anlita en språkcoach är alltid en bra investering. Traditionell andraspråksundervisning kan vara tidskrävande och instrumentell. Genom att istället anlita en språkcoach tar du kontroll över din eller dina anställdas språkutveckling.  

Mobirise

Låter språkcoaching som något för dig eller ditt företag?

Läs mer om vårt utbud

Vem gynnas av språkcoaching? Alla gynnas av språkcoaching! För akademikern med studievana ger böcker sällan tillfredsställande svar på svåra frågor. För den som inte är lika studievan finns det en trygghet i att få undervisning i en liten grupp, där alla får chans att synas, Genom att anpassa undervisningen efter deltagaren kommer lektionerna alltid att vara stimulerande och utvecklande.  

Hur fungerar språkcoaching? Grunden till språkcoaching är flexibilitet. Lektioner sker på den tid och plats som passar deltagarna bäst. Innehållet i undervisningen skräddarsys efter önskemål och behov och kontinuerliga tester genomförs. Allt för att skapa förutsättningar för kontinuerlig språkutveckling. 

Mobirise

Är du intresserad av att veta mer?

Hör av dig!

Kontakt

Mail: info@sweteach.se
Telefon: +46 (0) 722 16 33 02